Akvareløjne er den nyeste skønhedstrend, vi gerne vil dykke ned i

Det er forårstid!Så det betyder, at vi ønsker, at vores makeup skal se lyst, unikt og muntert ud!Heldigvis er der kommet en ny skønhedstrend.Hvis du vil have din øjenmakeup til at skabe udseendet af en havfrue eller et smukt maleri, er akvareløjne noget for dig!

Dette look giver dig et luftigt og farverigt look og er også perfekt til at omfavne din indre kunstner.Du kan også pumpe farven op for at tilføje mere intensitet.Det er lige meget, om du kan lide metallics, pasteller eller alle farverne.Du kan skabe et akvarellook, der er unikt for dig.Og slutresultatet bliver intet mindre end kunstnerisk og fabelagtigt.

Gør dine (makeup) børster klar – her er nogle ideer til at komme i gang.

nyheder

1.Omfavn din indre regnbue.
Hvorfor ikke bruge alle regnbuens farver?Dette kombinerer en række farver, der matcher næsten alt.Så dine øjne vil helt sikkert springe!

nyheder

2.Splatterpaint.
Tilføj noget pæn dybde med nogle små klatter øjenskygge.Tilføjelse af dette over din akvarel forvandler din makeup til et abstrakt, tekstureret maleri.

nyheder

3.Forår i farve.
Denne blanding af farver minder os om regnfulde dage.Smyger sig med en bog og en kop te.Lilla og blå er perfekte til foråret og kan tilføje et dramatisk flair til ethvert look.
Denne blanding af farver minder os om regnfulde dage.Smyger sig med en bog og en kop te.Lilla og blå er perfekte til foråret og kan tilføje et dramatisk flair til ethvert look.

4.Omfavn havet.
Få folk til at svømme i dine øjne.Disse metalliske farver blandet med det blå minder om, at vi slapper af ved havet eller poolen.Vi ville dykke ned i dette look, og det er perfekt til at komme i kontakt med vores indre havfruer.

nyheder

5.Pastelfest.
Pastellfarver er ikke kun til påske.Ferien er måske forbi, men det betyder ikke, at du skal trække pastellerne tilbage.Dette er perfekt til enhver picnic eller forårsfest.

6. Opret din egen galakse.
Vi elsker brugen af ​​lilla og pink med hvid mascara!Det vil helt sikkert se ud som om du har stjerner i øjnene.Dette look får øjnene til at være universets centrum, hvilket de burde være.

Det er tid til at blive kreativ!Nu hvor vejret bliver varmere, er denne akvareløjentrend det
perfekt til enhver stil.Uanset hvad du bruger, vil du altid ligne et kunstværk.Hvis vi kunne hænge dette look op i et kunstmuseum, ville vi helt klart.


Indlægstid: 22. oktober 2021