Introduktion og brug af makeupværktøjer

Makeupværktøj ogkosmetiker tæt beslægtede, de to arbejder sammen om at tegne en smuk makeup!Nå, der er mange make-up-værktøjer, og ikke alle ved, hvordan man bruger dem, så lad os tage et kig på Audreys fulde sæt af make-up-værktøjer, og hvordan man bruger dem

Hd3e08e3973c24579bf0af36bad5df6525

【Primerværktøj】

 

1. Blush børste: Jo størrebørstei primeren kan kaldes en blush børste eller bruges som foundation børste.Denne børste er lidt mindre end en honningbørste og kommer i skrå eller flade former med en halvcirkelformet børstehår.Affasningsvinkler er gode til T-linjen og kindben, også kendt som ansigtskonturbørster.En storbørstekan bruges til at påføre store farveområder og fjerne overskydende pudder.

Hbc4f80008eb347ad833c6dee309b6e0bp

2. Powder puff: bruges hovedsageligt tilpulver(honningpulver, altså makeuppulver).Almindelig brugt rund pudderpust og honningmaling.Runde puddere kommer også i mange størrelser.En stor pust er velegnet til store områder, mens en lille pust er velegnet til topisk make-up.

 

Hvor meget ved du om introduktion og brug af makeupværktøjer?

 

[Øjenmakeupværktøjer]

20220418180209

1. ØjenbrynTrimmer: For dem, der har hurtigt voksende øjenbryn og har brug for et stort område til at fjerne hår, er øjenbrynstrimmer en god hjælper.Det kan ikke ødelægge den originale øjenbrynsmodel på grundlag af fjernelse af overflødige rodede øjenbryn, sikkert og hurtigt.

 

2. Pincet: Ved at plukke de overskydende hår fra øjenbrynene for at reparere øjenbrynsformen.Ved at plukke formen vokser hårene langsomt og øjenbrynsformen forbliver i længere tid.

1803

3. Øjenbrynbørste: det meste er lavet af nylon eller kunstfiber skrå børstehoved hård børste, øjenbryn og øjenbryn før øjenbrynsbørsten kan bruges til at feje øjenbrynet pænt, øjenbrynsbørste efter øjenbrynsbørsten forsigtigt langs øjenbrynets retning, kan gøre øjenbryn farve mere naturligt og pænt.

H40dd059cde084852a344788a11121193f

3. Øjenbrynsmaling: børstehovedet er skråtstillet og fladt.Udover at tage øjenbrynspudder for at tegne en passende og tydelig øjenbrynsform, kan den bruges til at børste øjenskyggepudder, og den kan også gøre øjenmakeup mere naturlig.

 

4. Øjenskygge børste: en flad krop rundt hoved børste, der er store og små punkter, den store er generelt brugt til at anvende baggrundsfarven, kan jævnt anvende farven, dække hele øjenhulen position.Medium til små stykker farve;Den mindste kan omhyggeligt tegnes, bruges til eyeliner mere præcis, mere egnet til pudder øjenskygge.

 

[Læbe makeup værktøj]

 

1. Læbebørste: håret er hårdt, så du nemt kan kontrollere børstepunktet.Uanset om du bruger læbestift eller gloss, kan en læbebørste hjælpe dig med at skabe fine linjer.Hvis du er interesseret, kan du også bruge en læbepensel til at prøve at male dine egne læber.

 

2. Læbeblyant: Læbeblyant er som eyeliner, som bruges til at tegne omridset af læbekanten.For at gøre dine læber fulde skal du først tegne omridset med læbeblyant og derefter påføre læbestift med læbebørste.

微信图片_20220117104018


Indlægstid: 22-apr-2022